Jeg er på barsel frem til foråret 2023

Jeg kontaktede Aleksandra og fortalte om mit dilemma. Jeg skulle hurtigt bruge hjælp til rentegning af mit logo. Uden så meget som et blink var designet færdigt på samme dag og jeg er fuld tilfreds.

Aleksandra er en fantastisk grafiker som ved hvad der skal til for at levere varen til topkarakter. Kan anbefales til alle, som har brug for en hurtig og professionel service, hvor resultaterne taler for sig selv!

Michelle Green

I min søgen efter den, der skulle opbygge og lave min hjemmeside blev jeg henvist til Aleksandra. Aleksandra forstod ganske hurtigt, hvor jeg som kunde befandt mig i processen, guidede mig trygt og professionelt igennem de forskellige faser, der var nødvendig for lige mig. Det flotte resultat og vejen dertil kan alene tilskrives Aleksandra´s høje faglighed og en udpræget kundeforståelse.

Mine bedste anbefalinger af Aleksandra!

www.henrikoppermann.dk 

Henrik Oppermann

Aleksandra har lavet min hjemmeside www.marketender.dk og opgaven har i mine øjne ikke været nem. Mest af alt fordi inden Aleksandra lavede hjemmesiden, havde en (uprofessionel) prøvet at lave hjemmesiden, og den havde mange fejl og mangler. Den var mildest talt en stor forvirring og ingen rød tråd.

Aleksandra vendte hurtigt tilbage med forslag til hvordan hjemmesiden kunne blive mere brugervenlig, få styr på alt det kaos, som hjemmesiden havde, og dermed finde den røde tråd.

Jeg følte mig fra starten af tryg ved Aleksandra opgraderede / lavede min hjemmeside. Vi havde en rigtig god kommunikation hele vejen igennem, og der var ingen misforståelser, netop fordi Aleksandra var så god til at spørge ind til mine ønsker.

Aleksandra arbejdede enormt effektivt og jeg kunne hurtigt have en fed hjemmeside klar. Den var hånden på hjertet bedre, end jeg havde turde håbe på.

Efterfølgende sendte Aleksandra mig en brugervenlig guide til hvordan jeg selv kunne gå ind og opdatere min hjemmeside under diverse punkter. Det har været en kæmpe hjælp for mig.

Jeg er enormt glad, yderst tilfreds og kan kun anbefale Aleksandra, hvis man står og skal have lavet en lækker hjemmeside.

Aleksandra er med andre ord top professionel, dygtig, kreativ og (meget tålmodig til en besværlig kunde som mig😅)

Sandie Ring

Aleksandra har til min fulde tilfredsstillelse lavet min hjemmeside. Hun opfangede hurtigt, hvad det var jeg gerne ville have lavet og hun var meget tålmodig i hele processen med at få den præcis som jeg gerne ville have den. Aleksandra har en bred viden og området og hendes kompetencer rækker langt. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.

Joan Elise

Aleksandra Eiken, har hjulpet mig med at give min hjemmeside et gevaldigt grafisk løft og mere moderne og indbydende look. Aleksandra er super dygtig. Hun er god til at sige sin mening, men var samtidig meget lyttende til mine ønsker, som hun hurtigt opfangede og fik omsat. Jeg blev i den grad inddraget i processen hele vejen, hvilket var trygt for mig og jeg kan nu sige, at min hjemmeside endelig er lige, som jeg ønsker, den skal være.

Jeg kan kun give Aleksandra mine varmeste anbefalinger.

Louise Precht

Aleksandra lavede hurtigt og effektiv skabelonen til min hjemmeside og jeg oplevede en god kommunikation hele vejen igennem.

Camilla Rahbek

Jeg har været så glad for mit samarbejde med Aleksandra, kommunikationen har været nem. Aleksandra er yderst kompetent, hun har gode ideer, forstod hvad jeg gerne ville have og jeg er så glad for det endelige resultatet.

Eva Raguse

Aleksandra har lavet min hjemmeside. Hun har været god til at lytte og følge mine tanker omkring, hvad jeg gerne ville have. De bedste anbefalinger herfra.

Tine E. Thingholm

Samarbejdet med Aleksandra var godt og hun formåede tålmodigt at omsætte mine mange idéer til konkrete udgaver af logoer jeg så kunne vælge imellem.

Sarah Frostholm

Jeg skulle have designet visitkort samt flyers til min virksomhed. Og her faldt valgte på Aleksandra. Et valg der hurtigt skulle vise sig at være det rigtige. Der blev hurtigt udarbejdet nogle design, som med få rettelser kunne godkendes, og få dage efter, havde jeg filerne klar til tryk. God og hurtig service. Tak.

Martin Nesjan

Kontak mig her

4 + 13 =