Jeg er på barsel frem til foråret 2023

Portefølje

Hjemmesider og webshops

Haakaa

Haakaa er et nyt mærke på det danske marked, og nu skulle der laves en officiel dansk hjemmeside. En side hvor kunderne kan finde forhandler, men også hvor de kan læse om de forskellige produkter. 

Djfest

Martin ønskede en opdatering af hans hjemmeside Djfest. Hjemmesiden var præget af at der havde været mange forskellige designer igennem lang tid, og der var både funktioner som ikke virkede og stilforvirring. Siden er nu meget mere stilren og kunderne kan nemmere finde ud af hvilke produkter der kan bestilles og hvordan de finder frem til det helt rigtige produkt på siden. 

Den gode barsel

Sonja fra Den gode barsel ønskede en opdatering af hendes hjemmeside og webshop. Især webshoppen skulle opgraderes, så den var klar til nye mærker og øgede konverteringer. 

Etlar Nielsen

Cathrine og Chanette ønskede en hjemmeside som var enkel og som kunne forklare deres klienter hvad de står for og hvilke kompetencer de hver især besidder. 

Delta Wind Partners

Delta Wind Partners ønskede en professional hjemmeside til nyopstartet virksomhed. Hjemmesiden skulle indholde nogle få sider, og René og resten teamet fik selv lov at udfylde diverse sider med oplysninger. Jeg har derefter tilpasset designet til indholdet, så de kunne få en hjemmeside og starte deres virksomhed. 

Butik Petit

Anna ønskede en opdatering af hjemmeside, samt implementering af webshop. Vi blev hurtigt enige om dette design, som er meget overskuligt for kunderne at navigere rundt i. Der er både filtrerings muligheder og Anna kan selv oprette produkter, og opdater siden løbende med nye billeder til forsiden. 

Cozydyed

Bettina ønskede en hjemmeside til hendes hidtil hobby projekt – håndfarvede garn. Bettina sende mig et par sider som hun synes om, så jeg bedre kunne fornemme hvilken stil hun var ude efter. 

Betinna har løbende været med i processen somkun har gjort det nemmere for mig at spore ind på de ting som fungere og de ting som ikke fungere. 

Slagterens smørrebrød

Sandie ønskede en side til jeres smørrebrødsforretning. 

Hun havde en klar ide om hvordan den skulle se ud, og efter kun et par ændringer var siden klar til at blive vist til kunderne. 

Toksværd samlingshus

Toksværd samlinghus havde brug for et nyt look på deres hjemmeside, samtidig skulle Woocommerce også implementeres da de nu skulle sælge Take-away. 

Det gode børneliv

Tine havde brug for en hjemmeside til hendes virksomhed som spædbarnsterapeut med speciale i præmatur. 

Precht Event

Louise havde bruge for et nyt design på hendes side. Siden var nemlig meget mørk og ikke så moderne. Det klarede vi med nogle lyse farver og nye elementer på siden. 

Joan Elise

Samtidig med at Joan fik et opdate på hendes logo, fik hun også en hjemmeside som passede til det visuelle udtryk som hun havde i tankerne. 

Bobas ApS

Bobas fik en flot nye hjemmeside som fik et mere moderne, og professionelt look. Siden er overskuelig og nem at navigere rundt på som kunde. 

Eva Raguse

Eva fik en opdateret hjemmeside, med nyt tema som var nemmere at arbejde i og et nyt og mere moderne design. 

Marketender

Sandie havde en hjemmeside som hun slet ikke var glad for. Hjemmesiden repræsenterede nemlig ikke det som hendes virksomhed stod for. Hjemmesiden fik derfor et helt nyt look, og et tema som Sandie selv kunne arbejde i, rette og tilføje. 

Logo’er

S.K.Ø.N

Mette ønskede et opdateret look af hendes logo. Det gamle var lidt kedeligt, men der var flere elementer som Mette ønskede at bibeholde. 

Delta Wind Partners

Delta Wind Partners er en konsultent virksomhed indenfor vindmøller. De øsnkede et logo sm var enkelt, delta ikonet skulle indgå i logoet og det skulle være i en bestem grå farve. Jeg fandt på at delta ikonet kunne bruges som en del af en vindmølle som passede perfekt til deres virksomhed. 

Sugar Bois

Sugar bois ønskede et rundt logo. De havde selv udviklet et logo som bare skulle forfines lidt og tilpasses deres ønske om runde klistermærker til slikposerne. 

Cozydyed

Bettina havde allede et logo som hun selv havde leget lidt med, men hun ønskede et lidt mere professionelt look og finish. 

Luxus by P

Pia havde et logo, men det var gammelt og hun synes ikke at det var særlig flot længere. Derfor ønskede hun sig et enkelt og elegant logo. 

Etlar Nielsen

Cathrine og Chanette ønskede et logo som viste balancen i det som de tilbyder.

Fod og Skøn

Charlotte havde overtaget en klinik fra en anden og ønskede nu at skifte navn, og få sit eget logo på hendes virksomhed. 

Lohne Olivia Maymann

Skulle bruge et logo til hendes nye virksomhed Den gode gave, som sælger gaveæsker med forskellige produkter til kvinder i alderen 35-65. 

Sarah Frostholm

Sarah skulle bruge et logo med et enkelt professionelt udtryk med et strejf af “dusty rose”.

Sabine Christo

Joan Elise

Joan havde allerede et logo, men det manglede lige det sidste touch i forhold til farve og font. 

Bobas ApS

Bobas sælger unikt baby og børnetøj. Logoet skulle derfor visualisere noget sjovt, barnligt og kært.  

Mie Kerstine

Mie havde brug for et logo som viste hvilke ydelser hun tilbyder, for kvinder. 

Jette Knapmann

Jette havde en ide til et logo og hun vidste faktisk præcis hvordan det skulle se ud. Med et par små justeringer kom vi i mål. 

Stenild Styling & Design

Loget skulle have et mere profesionelt look, udfra tanker og ideer som havde været tegnet på et stykke papir. 

Skal jeg hjælpe dig med din hjemmeside, logo eller andet grafisk design?

Så kontakt mig ved at bruge formulaeren nedenunder eller sende en mail til

info@by-aleksandra.dk