Jeg er på barsel frem til foråret 2023

Hjemmesider og webshops

Haakaa

Haakaa er et nyt mærke på det danske marked, og nu skulle der laves en officiel dansk hjemmeside. En side hvor kunderne kan finde forhandler, men også hvor de kan læse om de forskellige produkter. 

Djfest

Martin ønskede en opdatering af hans hjemmeside Djfest. Hjemmesiden var præget af at der havde været mange forskellige designer igennem lang tid, og der var både funktioner som ikke virkede og stilforvirring. Siden er nu meget mere stilren og kunderne kan nemmere finde ud af hvilke produkter der kan bestilles og hvordan de finder frem til det helt rigtige produkt på siden. 

Den gode barsel

Sonja fra Den gode barsel ønskede en opdatering af hendes hjemmeside og webshop. Især webshoppen skulle opgraderes, så den var klar til nye mærker og øgede konverteringer. 

Etlar Nielsen

Cathrine og Chanette ønskede en hjemmeside som var enkel og som kunne forklare deres klienter hvad de står for og hvilke kompetencer de hver især besidder. 

Delta Wind Partners

Delta Wind Partners ønskede en professional hjemmeside til nyopstartet virksomhed. Hjemmesiden skulle indholde nogle få sider, og René og resten teamet fik selv lov at udfylde diverse sider med oplysninger. Jeg har derefter tilpasset designet til indholdet, så de kunne få en hjemmeside og starte deres virksomhed. 

Butik Petit

Anna ønskede en opdatering af hjemmeside, samt implementering af webshop. Vi blev hurtigt enige om dette design, som er meget overskuligt for kunderne at navigere rundt i. Der er både filtrerings muligheder og Anna kan selv oprette produkter, og opdater siden løbende med nye billeder til forsiden. 

Cozydyed

Bettina ønskede en hjemmeside til hendes hidtil hobby projekt – håndfarvede garn. Bettina sende mig et par sider som hun synes om, så jeg bedre kunne fornemme hvilken stil hun var ude efter. 

Betinna har løbende været med i processen somkun har gjort det nemmere for mig at spore ind på de ting som fungere og de ting som ikke fungere. 

Slagterens smørrebrød

Sandie ønskede en side til jeres smørrebrødsforretning. 

Hun havde en klar ide om hvordan den skulle se ud, og efter kun et par ændringer var siden klar til at blive vist til kunderne. 

Toksværd samlingshus

Toksværd samlinghus havde brug for et nyt look på deres hjemmeside, samtidig skulle Woocommerce også implementeres da de nu skulle sælge Take-away. 

Det gode børneliv

Tine havde brug for en hjemmeside til hendes virksomhed som spædbarnsterapeut med speciale i præmatur. 

Precht Event

Louise havde bruge for et nyt design på hendes side. Siden var nemlig meget mørk og ikke så moderne. Det klarede vi med nogle lyse farver og nye elementer på siden. 

Joan Elise

Samtidig med at Joan fik et opdate på hendes logo, fik hun også en hjemmeside som passede til det visuelle udtryk som hun havde i tankerne. 

Bobas ApS

Bobas fik en flot nye hjemmeside som fik et mere moderne, og professionelt look. Siden er overskuelig og nem at navigere rundt på som kunde. 

Eva Raguse

Eva fik en opdateret hjemmeside, med nyt tema som var nemmere at arbejde i og et nyt og mere moderne design. 

Marketender

Sandie havde en hjemmeside som hun slet ikke var glad for. Hjemmesiden repræsenterede nemlig ikke det som hendes virksomhed stod for. Hjemmesiden fik derfor et helt nyt look, og et tema som Sandie selv kunne arbejde i, rette og tilføje. 

Skal jeg hjælpe dig med din hjemmeside, logo eller andet grafisk design?

Så kontakt mig ved at bruge formulaeren nedenunder eller sende en mail til

info@by-aleksandra.dk